Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Timur
|
Zaslal: ne březen 31, 2013 9:24 am Předmět: |
|
|
My jsme zase rádi, že žiješ Ty. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Igor
|
Zaslal: st květen 22, 2013 9:35 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, dela nekdo neco? Tom od 18.ledna slibuje fotky a vidim, ze asi se jich opet nedockame. Ja jdu na Zastave znovu rozdelat vrsek, klepe to tam, asi se uvolnil ventil - pruzina nebo neco jinyho tak jsem zvedav. Zatim a polepsete se! Ani pan domaci neni nijak aktivni!!?? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Timur
|
Zaslal: ne září 15, 2013 8:43 pm Předmět: |
|
|
Tady na to všichni kašlou,...
Tak já sem loupnu jednu aktuální:
Žádný poznámky k těm poloosám; chtěli jsme to vyměnit bez rozebírání a vypouštění oleje, ale,... No prostě nakonec tam musela jít ještě jiná převodovka, než ta co je na obrázku; a pořád ještě není hotovo,...
Víc se rozpovídám na sraze
Nahoďte taky nějaký fotky. Chci vidět Zastavy s CZ (potažmo SK) SPZkami i jinde než v inzerci,...
Klidně ukazujte zazimovaná auta, auta zarostlá v křoví, auta zaházená bordelem v garáži, fotky z výletů, prostě cokoli,... Rád se dívám na obrázky.
A případně kdo neví, tak je tu někde topic, že smrdíme i na FaceBooku |
|
Návrat nahoru |
|
|
Igor
|
Zaslal: čt listopad 28, 2013 9:12 pm Předmět: |
|
|
Tak pěkně mrtvo, snad i ten Zastavaman se na to už vykašlal a zabalil to....
Tom prodával ten svůj okruháček - viděl jsem někde v inzerci a pak taky jednu tmavě zelenou.... Zastavamane, snad to nebyla Tvoje a nekončíš???!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Timur
|
Zaslal: ne prosinec 15, 2013 11:52 pm Předmět: |
|
|
Tomáš sliboval, že dodá nějaký fotky, než to prodá a zatím nic. A vlastně ani nevíme, jestli už to někdo koupil nebo ne,... A ta zelená by Pavlova (Zastavaman-ova) být neměla; měla jiný SPZky.
Takže snad všichni pořád fungujeme,... (My teda momentálně nemáme ani u jednoho auta technickou, ale to se snad brzy změní,... ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Igor
|
Zaslal: út prosinec 31, 2013 12:50 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem už i psal panu vedoucímu tohoto webu, ale nějak se nehlásí ani emailem. Asi na Zastavu zanevřel.
PS: stále sháním plechy na Zastavu nebo 128 nemá někdo něco? |
|
Návrat nahoru |
|
|
ondro
|
Zaslal: po leden 06, 2014 9:31 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Igor!
Žijeme a myslím že to naberie i na obrátkach !
Ak máš Facebook, pripoj sa k nám, ak nie, tak postni nejaké nové fotky najkrajšej Zastavy v strednej Európe |
|
Návrat nahoru |
|
|
Igor
|
Zaslal: pá leden 10, 2014 3:16 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, tak jaký je profil na facebooku?
Obrázek bych přidal, ale už nevím jak se to sem háže |
|
Návrat nahoru |
|
|
Timur
|
Zaslal: pá leden 10, 2014 9:07 pm Předmět: |
|
|
Na FaceBooku jsme jako: Zastava FAN Club CZ-SK ; případně pod odkazem: https://www.facebook.com/groups/244718918971300/
Já teda teď nahonem taky nevím, jak jsem vložit fotku. Jedině přes "img" jí nalinkovat odjinud,...
A na Zastavu nikdo nesmí zanevřít! Jsme ohrožený druh, stejně jako naše Zastavy. |
|
Návrat nahoru |
|
|
boris
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 11:40 am Předmět: |
|
|
Ja takisto žijem, ale nie som na FB. Moju Zastavu skôr ohrozuje nedostatok kvalifikovaných automechanikov, ktorí by mali odvahu sa s ňou popasovať. To aby som si na staré kolená urobil učňovku a pustil sa do toho sám. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|