|
ZASTAVA.CZ Věnováno tomu nejlepšímu vozu
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
lukas
|
Zaslal: ne říjen 07, 2007 10:59 am Předmět: ?????? |
|
|
zdravim, tak už je leto v háji, začala škola, a tak jsem včera byl asi na jednom z posledních výletů s mojí zastavou. bohužel se objevil problém, když přejedu levým zadním kolem nějakou nerovnost, tak mám pocit jakoby celej zadek trochu ujel do strany, nevíte co by to mohlo bejt? dík
jinak jsem pořidil i nějaký foto, najdete je zde: http://flickr.com/photos/14580042@N03/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ales
|
Zaslal: po říjen 08, 2007 10:03 pm Předmět: |
|
|
Zkus zda neni vytekly tlumic, to by byl mokry, nebo zda neni v haji. Jeste me napada, ze muze byt prorezly zadni podbeh, ale to by byly slyset zvuky pri properovani, jak by se trely plechy pres sebe. Drzim palce, at to neni nic vazneho ahojky Ales |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lukas
|
Zaslal: čt říjen 11, 2007 8:27 am Předmět: |
|
|
dík, kouknu se a uvidíme, jako nic slyšet neni, kromě klasickýho vrzaní plastů , tak snad to nebude nic hroznýho, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kofejn
|
Zaslal: po říjen 15, 2007 2:18 pm Předmět: |
|
|
Po výměně zadních tlumičů už mi to fárokára nedělá. Ale při tom mi ještě měnili pouzdro řízení, to ale projevovalo ránou při přejetí nějakého hrbu. To tancování zadku budou nejspíš opravdu tlumiče. _________________ Nový majitel "fárokáry". Vše je původní, 61000km při koupi, r.v. 1978. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|